Single Blog Title

This is a single blog caption

Beställ en cocktailskola med Ida

Gör den nuvarande politiken att du vill ha en drink? Har du någonsin undrat hur man gör en perfekt cocktail?

Nu kan du beställa en cocktailskola av mig och mitt team. Innan jag började med politik så jobbade jag fyra år i restaurangbranschen och jag känner mig därför väldigt bekväm bakom baren. Nu erbjuder vi intresserade möjligheten att lära sig om cocktailvärldens hemligheter. Cocktailskolan hålls alltid i beställarens hem och evenemanget är helt gratis för deltagarna. 

Cocktailskola

Tanken bakom cocktailskolan är att du får tala med mig i en lite mera avslappnad och lite annorlunda miljö samtidigt som du lär dig två drinkar. Beställaren är värd för skolan i sitt eget hem, dit han, hon eller hen bjuder in 5-12 vänner. Kampanjteamet bjuder på två cocktails (2 per deltagare) och evenemanget är helt gratis för deltagarna. Deltagarna väljer i förväg om de vill ha alkoholfria eller alkoholhaltiga drycker. Värden eller värdinna förväntas ha tillräckligt med lämpliga glas för två cocktails samt is.

Intresserad?

Skicka ett meddelande till schauman19@gmail.com så berättar vi mera.

Är detta lagligt?

Konceptets laglighet har kontrollerats av Valvira och omfattas av den gällande alkohollagen.