Single Blog Title

This is a single blog caption

Vem är Ida Schauman? Läs min valbilaga här!

Vem är Ida Schauman? Och varför tycker personer som Christina Gestrin, Dennis Rafkin och Eva Biaudet att jag behövs i Bryssel? Fantastiska Fanny Lindholm gjorde en intervju med mig inför valet, du kan läsa den i min valbilaga.

”Aldrig i modern tid har våra demokratiska system och grundläggande värderingar varit utsatta för så stora utmaningar. Vi har en tendens att ta mycket av det EU innebär för givet – det har vi inte längre råd att göra. Vi måste samarbeta för att lösa de stora utmaningarna vi står inför – klimatförändringen, den globala konkurrensen, migrationsfrågan. Vi klarar oss helt enkelt inte ensamma”

Läs mera här

PS. I EU-valet är hela Finland en valkrets och du kan rösta på mig i hela landet.