Single Blog Title

This is a single blog caption

Jag rekommenderar Ida – Riksdagsledamot Thomas Blomqvist

Ida var min högra hand på riksdagen. Hon är energisk och idérik, insatt i allt från arbetsmarknads- till fiskepolitik och känner till hur man får resultat på Arkadiabacken. I henne skulle Egentliga Finland få en stark röst i Svenska riksdagsgruppen

Thomas Blomqvist

Svenska riksdagsgruppens ordförande, jordbrukare

Vad kan jag om fiske, försvar eller kommunikationer? Väldigt mycket faktiskt, när jag arbetade för Thomas Blomqvist så hade vi kommunikationer och försvar på vårt ansvar, en tid ansvarade vi även för jord- och skogsbruksfrågorna.

Thomas är en av de mest jordnära och genuina beslutsfattarna jag känner. Han jobbar för verklig förändring och är inte intresserad av snabba pikar eller vinster. What you see is what you get, vilket i politikens värld allt mera börjar vara ett undantag. Jag har en djup respekt för hans arbete som riksdagsledamot och som Svenska riksdagsgruppens ordförande.

Tiden på riksdagen gav en bred kunskap av många av de mest centrala frågorna för Åboland och om hur det riksdagsarbetet ser ut i praktiken. Det är en sak att ha en stark åsikt om till exempel skärgårds- eller tågtrafiken men en helt annan att göra den till verklighet.

Riksdagen är en hård och hierarkisk omgivning där ingen ger utrymme gratis – det krävs starka nätverk och vassa armbågar för att nå resultat. Jag är så tacksam för att Thomas har ett förtroende för mig och för att han anser jag skulle vara en stark röst för vår region. Tusen tack Thomas för rekommendationen!