Uskon työhön

Idan politiikka

Suomella on suunnaton potentiaali. Tiedän, että voimme menestyä vielä paremmin. Siitä huolimatta, että elämme korkeasuhdanteessa pitkäaikaistyöttömien määrä vähenee liian hitaasti. Tämä tarkoittaa, että meillä on järjestelmävika, jotakin joka estää yrityksiä palkkaamasta lisää työvoimaa ja työttömiä ottamasta vastaan työtä.

Tämä on huolestuttava piirre, joka pahenee pahenemista kun seuraava laskusuhdanne iskee. Ilman yrityksiä ja työpaikkoja emme tulevaisuudessa pysty rahoittamaan palveluja, sairaanhoitoa ja koulutusta.Tästä syystä työ ja talous ovat kampanjani tärkeimmät teemat, sekä Suomen tulevaisuuden suurimmat ja tärkeimmät teemat.

Tiedän, että on olemassa paljon ideoita joista voisi kehittyä menestyviä yrityksiä, mikäli yrittäjänä oleminen olisi joustavampaa. Emme saa laittaa turhia esteitä kovaa työskentelevien yrittäjien tielle. Tiedän myös, että yrityksillä on aivan keskeinen merkitys ilmastonmuutoksen torjumisessa ja vihreän kasvun luomisessa.

Tiedän, että koulutus on vahvin valttimme ja, että investoinnit tietoon maksavat itsensä moninkertaisesti takaisin. Tiedän myös, että koulutus jonka lapsemme ja lapsenlapsemme saavat pitäisi valmistaa heitä paremmin työelämään. Tulevaisuudessa meidän kaikkien täytyy työelämän ohessa kouluttaa itseämme lisää .

Tiedän, että epätasa-arvo ja syrjintä estävät kehityksemme. Suomi on pieni maa ja meillä ei ole varaa siihen, että jotkut jäävät ulkopuolelle koska he voivat huonosti eivätkä saa sitä tukea mitä he tarvitsisivat. Vaadin, että kaikkia kohdellaan sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai taustasta riippumatta tasa-arvoisesti.

“Suomella on suunnaton potentiaali. Tiedän, että voimme menestyä vielä paremmin.”