Single Blog Title

This is a single blog caption

Minä <3 Töitä

I love jobs

Tänään alkaa I Love Jobs- kampanja! I Love Jobs on osa eduskuntavaalikampanjaani ja tärkeimpänä osana kampanjassa on ihmisläheiset tarinat. Haastattelusarja on saanut inspiraationsa Humans of New York- blogin kertomatyylistä. I Love Jobs- kampanjassa haastattelujen painopiste on kuitenkin työelämässä ja työn merkityksessä, sen mukana tulleissa arkipäiväisissä haasteissa, epäoikeudenmukaisuuksissa sekä myös positiivisissa kertomuksissa.

Kertomusten avulla haluamme nostaa esiin mielenkiintoisia tarinoita, jotka tavalla tai toisella liittyvät työelämään – sen olemassaoloon tai olemattomuuteen.

Haastateltavien poliittinen kannanotto ei ole I Love Jobs-yhteisön keskeinen asia.Tärkeintä on käydä avointa ja aktiivista keskustelua työpaikkojen merkityksestä, miten tärkeää työpaikkojen olemassaolo on niin yhteiskunnalle kuin yksilölle sekä miten antoisaa – ja joskus haastavaa – työnteko voi olla.

Julkaisemme tarinoita muutaman kerran viikossa tästä päivästä alkaen vaaleihin asti. Kampanjan tarinoita julkaistaan suomeksi ja ruotsiksi. Ota yhteyttä jos sinäkin haluat olla mukana.

Tarinat löytyvät täältä:

http://tinyurl.com/ilovejobs

‪#‎ILoveJobs‬